Els clubs de LaLiga rebutgen i repudien els fets pel cas Negreira

Asseguren que tracten d'aclarir qualsevol irregularitat que s'haja pogut produir

El president del FC Barcelona, en una compareixença al Camp Nou
El president del FC Barcelona, en una compareixença al Camp Nou / Enric Fontcuberta

LaLiga i la seua comissió delegada han rebutjat i repudiat els fets coneguts pel cas Negreira/FC Barcelona, alhora que han anunciat que "treballen activament per a aclarir qualsevol irregularitat que s'haja pogut produir al voltant" d'aquest, "ja siga de caràcter esportiu o de qualsevol altra índole".

La comissió delegada de LaLiga, composta per l'Atlètic de Madrid, el Llevant, el Sevilla, el Betis, la Reial Societat, el Cadis, el Getafe, el Vila-real, el Tenerife, l'Alabés, l'Eibar, Las Palmas, el Lugo i l'Osca, ha mantingut una reunió aquest dimarts en la qual l'organisme ha explicat als seus membres les diferents actuacions que ha realitzat després que s'haja sabut la investigació que la Fiscalia de Barcelona ha iniciat en relació amb uns pagaments que l'empresa de l'exvicepresident del Comité Tècnic d'Àrbitres, José María Enríquez Negreira, va rebre del Futbol Club Barcelona entre 2016 i 2018 per 1,4 milions d'euros.

Segons ha informat LaLiga, les seues actuacions inclouen "un escrit a la Fiscalia; comunicacions amb les dades i informació que LaLiga considera pertinents a diferents organismes, espanyols i europeus i més actuacions que en aquest moment LaLiga considera que no ha de fer públiques per a no perjudicar la investigació".

L'organisme que presideix Javier Tebas ha insistit que "està seguint molt de prop aquest assumpte i que actuarà amb fermesa dins de les competències i límits que li permet la llei".

Laporta ataca Tebas

Precisament Tebas ha sigut objecte d'atac per part del president del FC Barcelona, Joan Laporta, ja que aquest ha fet unes declaracions en què assegura que el president de LaLiga ha orquestrat una campanya contra la reputació del club català i contra el mateix Laporta. El dirigent barcelonista no ha tardat a contestar que no cedirà a les seues pretensions i que no dimitirà.

Finalment, sobre el cas Negreira, Laporta ha dit que prompte donaran explicacions i aclariran qualsevol rumor sobre possibles irregularitats al respecte.

També et pot interessar

stats