"El club és nostre i podem fer el que vulguem", diu la filla de Lim

Aficionats del València han fet públic este missatge de Kim Lim que poc després ha retirat de les xarxes.

Comentari de la filla de Peter Lim al seu perfil d'Instagram que ja ha retirat de la xarxa.
Comentari de la filla de Peter Lim al seu perfil d'Instagram que ja ha retirat de la xarxa.

La polèmica ha arribat al València a través de les xarxes socials. Circula per Instagram una publicació que sembla pertànyer a la filla de Peter Lim (accionista majoritari del València), Kim Lim, on afirma que el club és propietat d'ells i que per això fan el que volen amb el València. El missatge sencer, que pareix que va publicar al seu compte d'Instagram, deia "Una altra volta. Alguns fans del València s'enfaden i maleeixen la meua família i a mi. No ho entenen? El club és nostre i podem fer el que vulguem amb ell i ningú ens pot dir res".

El comentari s'ha retirat de les xarxes esta matinada però durant tot el dia hi ha hagut un polvorí de comentaris per part d'aficionats valencianistes en contra del publicat i criticant tant Kim Li com son pare.

En la polèmica ha entrat, fins i tot, el fill del màxim accionista del València, Kiat Lim, qui sembla vol calmar els ànims. A contestació d'un comentari d'un periodista valencià en les xarxes ha dit que entén que hi haja molts aficionats del València "descontents amb nosaltres". Tot i que no li agrada fer comentaris, diu: "reconec que hem de donar certa seguretat als bons i aficionats de veres del club". Així que afirma voler el mateix que tots: "l'èxit del València" en un camí que pot ser diferent segons les persones. Assegura que respecta tots els punts de vista però demana que també ho facen els aficionats.

En el mateix missatge ha remarcat la distància de sa casa fins a València i l'edat de son pare "qui ja no és tan jove com era, ja que té 70 anys. Els viatges poden ser llargs i molt esgotadors per al seu cos i la seua salut". Finalitza el missatge amb un "Amunt València".

També et pot interessar