El Club Esportiu Castelló no accepta un lloguer per a l'estadi Castàlia

La directiva es reunirà dilluns amb l'Ajuntament de Castelló per a dialogar sobre les reformes a l'estadi Castalia.

El president del Club Esportiu Castelló, Vicente Montesinos
El president del Club Esportiu Castelló, Vicente Montesinos / @CD_Castellon

El Club Esportiu Castelló ha negat que vaja a acceptar un lloguer per a l'estadi Castàlia, de titularitat municipal. El president de l'equip, Vicente Montesinos, s'ha mostrat contundent en un episodi més de la polèmica que enfronta el club amb l'ajuntament.

L'estadi Castàlia es va inundar fa unes setmanes a causa de les fortes pluges i, en aquell moment, es va conéixer el deteriorament del camp. El club mantindrà dilluns que ve una reunió amb l'ajuntament amb l'objectiu de consensuar les actuacions que s'han de dur a terme a l'estadi Castalia, segons ha confirmat el president, Vicente Montesinos.

Montesinos ha afirmat que no serà el president que signe "un conveni lesiu per als interessos del Club Esportiu Castelló" i ha assegurat que no signarà un conveni de cessió del Castàlia que implique pagar lloguer a l'Ajuntament de Castelló.

Ni cànon, ni lloguer

El president del Castelló va avançar que no es planteja pagar cap tipus de cànon per l'ús de Castàlia i considera que l'ajuntament, el propietari de l'estadi, s’ha de fer càrrec del manteniment.

Aquest dilluns, les brigades municipals van començar a fer obres menors a l'estadi, una actuació que el club considera insuficient per a preservar la seguretat dels aficionats. Montesinos ha afirmat que dilluns que ve la directiva del club està citada a una reunió amb el regidor d'Urbanisme.

L'alcaldessa de Castelló denuncia insults

Cal recordar que l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha denunciat a través del seu compte de Twitter l'assetjament al qual s'ha vist sotmesa arran d'alguns comentaris que han rebut tant ella com les seues filles en els seus perfils de les xarxes socials. Els insults i les amenaces a què es refereix Marco sorgeixen a partir de la polèmica amb el Club Esportiu Castelló, perquè l'estadi Castàlia es va inundar per les fortes pluges de la setmana passada, quan es va conéixer el deteriorament del camp.

També et pot interessar

stats