Cinc valencians i el groguet Yeremy Pino jugaran el Mundial de Qatar

Hugo Guillamón, José Luis Gayà, Pau Torres, Carlos Soler, Yeremy Pino i Ferran Torres han entrat en la llista de Luis Enrique per a la cita mundialista

Cinc valencians jugaran el Mundial de Qatar

Cinc valencians (Hugo Guillamón, José Luis Gayà, Pau Torres, Carlos Soler i Ferran Torres) i el groguet Yéremy Pino formen part de la llista de 26 futbolistes que jugaran el Mundial de Qatar amb Espanya. Aquesta xifra de jugadors valencians suposa un nou rècord, ja que, fins ara, el sostre estava en tres, precisament en el Mundial d'Espanya de 1982 (Miguel Tendillo, Antonio Maceda i Enrique Saura).

El València i el Vila-real, amb dos jugadors cada un, són el tercer club que més n'aporta a la selecció. Només el FC Barcelona, amb set, i l'Atlètic de Madrid, amb tres, superen els equips valencians. El groguet Gerard Moreno, que també tenia opcions, s'ha quedat fora de la convocatòria del seleccionador Luis Enrique Martínez.

Espanya, enquadrada en el grup E, debutarà el dimecres 23 de novembre a les cinc de la vesprada contra Costa Rica. Quatre dies més tard, a les 20:00 h, espera el rival més dur d'aquesta primera fase, Alemanya. L'u de desembre la selecció de Luis Enrique jugarà contra el Japó, en l'última jornada de la fase de grups.

També et pot interessar

stats