Cinc valencians en la convocatòria d'Espanya per a l'Europeu sub-21

Els porters Josep Martínez i Iñaki Peña, els defenses Óscar Gil i Hugo Guillamón i el davanter Abel Ruiz, en la llista de Luis de la Fuente

Convocatòria de la selecció espanyola sub-21 per a l'Europeu
Convocatòria de la selecció espanyola sub-21 per a l'Europeu / Twitter: @SeFutbol

El seleccionador Luis de la Fuente ha donat a conéixer la llista de 23 jugadors que formaran el combinat d'Espanya sub-21 per a l'Europeu d'Hongria i Eslovènia. En la llista hi ha cinc valencians, a més dels jugadors del Vila-real Fer Niño i Yeremy Pino i l'exjugador de l'Elx i del València Gonzalo Villar, actualment a la Roma.

Els porters d'Alzira, Josep Martínez (Leizpig), i d'Alacant, Iñaki Peña (Barça B); els defenses d'Elx, Óscar Gil (Espanyol) i de l'Eliana, Hugo Guillamón (València), i el davanter d'Almussafes Abel Ruiz (Sporting Braga) formen part de la convocatòria.

Una llista que la completen Álvaro Fernández, Mingueza, Francés, Pedrosa, Miranda, Cuenca, Cucurella, Sancet, Zubimendi, Moncayola, Fran Beltrán, Manu García, Puado, Bryan Gil i Brahim.

Els internacionals es concentraran el dimarts 25 a la Ciutat de Futbol de Las Rozas i dimecres viatjaran a terres eslovenes, on estaran concentrats fins a la finalització de la seua participació en l'Europeu. La selecció espanyola mesurarà forces en el partit de quarts de final a l'equip de Croàcia, el dilluns 31 de maig, a l'estadi de Maribor.

També et pot interessar

stats