Cinc valencianes en una llista de Vilda a què torna Irene Paredes

La capitana ha pactat la seua tornada després d'haver-se erigit com una de les líderes del vestidor encara que no va enviar carta de renúncia

Imatge de la convocatòria de la selecció espanyola de futbol
Imatge de la convocatòria de la selecció espanyola de futbol

Jorge Vilda, seleccionador espanyol, ha donat la convocatòria per als partits amistosos que el combinat disputarà contra Noruega i la Xina la setmana que ve de preparació per al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda que tindrà lloc el pròxim estiu.

Una convocatòria en què Vilda ha cridat cinc jugadores valencianes: Ascensión Martínez, Enith Salon i Fiamma Benítez del València femení, Ivana Andrés del Reial Madrid femení i Paula Tomás del Llevant femení; i en què també estaran dues jugadores del Llevant més, Alba Redondo i María Méndez.

No obstant això, la gran sorpresa de la convocatòria és Irene Paredes. La jugadora del FC Barcelona es va erigir com una de les líders en la revolució que va tindre lloc amb la resta de jugadores del FC Barcelona. Tot i que no va enviar carta de renúncia a la selecció a la Federació de Futbol, no havia tornat a ser convocada.

Ara, sembla que la jugadora hauria pactat la seua tornada i, contra Noruega i la Xina podria vestir, de nou, els colors de la selecció.

També et pot interessar

stats