Cinc gols en huit minuts: el Barça atropella el València (8-0)

L'equip entrenat per Andrea Esteban no ha començat bé la temporada: dos derrotes i un empat

Les jugadores del Barça celebren un gol mentre les valencianistes es resignen
Les jugadores del Barça celebren un gol mentre les valencianistes es resignen / LaLiga

El València no ha pogut sorprendre el Barça, actual líder de la Primera Iberdrola i dominador amb mà de ferro la competició els últims anys. Tot i aguantar quasi l'empat a zero durant la meitat de la primera part, l'equip blaugrana s'ha enfilat i ha marcat cinc gols entre el minut 24 i el 32.

Alexia Putellas ha fet un hat-trick mentre que Asisat Oshoala ha completat el seu doblet en la segona part. Les altres dianes les han fetes Caroline Hansen, Lieke Martens i Mariona Caldentey.

L'equip entrenat per Andrea Esteban no ha començat bé la temporada: va caure golejat en la primera jornada del curs per 4-1 per la Reial Societat i després va cedir un empat a casa contra l'Sporting Huelva (2-2), després d'haver-se posat per davant per dos a zero.

El Barça, per la seua part, també va golejar en els seus dos primers partits amb un doble 5-0 i és el clar favorit al títol de Lliga en l'actual temporada, en la qual defensa el títol de campió d'Europa.

Primera derrota grogueta

El Vila-real ha patit la primera derrota en la temporada del seu debut en la Primera Iberdrola en caure 2-0 contra l'Alabés a Vitòria, un altre equip que acaba d'ascendir i que suma 9 punts en tres jornades.

Estefa, en una accio del partit
Estefa, en una accio del partit / La Liga

Les vitorianes s'han avançat en el minut 24 amb un gol d'Ohale després d'una jugada molt veloç. L'alta pressió de les jugadores locals ha dificultat molt el joc de les groguetes, que no s'han trobat còmodes en cap moment i han arribat al descans per davall en el marcador. En la represa, Sara Monforte ha buscat canviar el guió del duel amb un triple canvi, que ha permés al Vila-real acostar-se a l'area de l'Alabés, però sense crear molt perill. El que ha arribat ha sigut el segon de les basques que, per mitjà de Naima García, han sentenciat el partit (2-0).

Entropessada del Llevant

El Llevant ha sumat el segon empat consecutiu (1-1) després de no ser capaç de guanyar el Betis a la Ciutat Esportiva de Bunyol, tot i que les andaluses han jugat pràcticament tota la segona part amb una futbolista menys.

Toletti, en una acció del partit
Toletti, en una acció del partit / Twitter: @LUDfemenino

L'equip granota ha tingut les primeres ocasions per a inaugurar el marcador, però ha sigut el Betis, en una de les seues primeres arribades, qui s'ha avançat en el partit. El gol ha fet mal a les jugadores d'Ángel Villacampa, que no han sabut reaccionar abans del descans. Als pocs minuts de la represa, les andaluses s'han quedat en inferioritat numèrica per l'expulsió de Paulita i la seua portera s'ha convertit en la gran protagonista davant la insistència granota. Només Nuria Mendoza ha pogut superar-la per a posar l'empat a u definitiu.