Els cinc equips valencians que queden ja coneixen els rivals en setzens de Copa del Rei

L'Alcoià, una de les sorpreses, jugarà contra el Reial Madrid a l'estadi del Collao.

Els jugadors de l'Alcoià celebren que jugaran contra el Reial Madrid setzens de Copa del Rei

Els cinc equips valencians classificats per a setzens de final de Copa del Rei ja coneixen els seus rivals en setzens de final de Copa del Rei. En aquesta eliminatòria coincideix que cap d'ells jugarà contra un equip de la mateixa categoria i sempre en camp de l'equip inferior.

Així, l'Alcoià, equip de Segona B que va donar la sorpresa en derrotar l'Osca, ha sigut emparellat amb el Reial Madrid. El conjunt madridista no va disputar les anteriors rondes per ser un dels equips que disputa la Supercopa d'Espanya.

Per la seua banda, el Vila-real, primer dels equips que va certificar el seu pas per a setzens, s'enfrontarà al Tenerife de Segona Divisió. Els canaris van derrotar aquesta setmana els seus veïns, el CE Castelló, a Castàlia per 0 gols a 2.

El Llevant, que va derrotar per la mínima el Portugalete, jugarà setzens contra el CF Fuenlabrada al camp Fernando Torres. Els madrilenys van aconseguir passar 'in extremis' guanyant en els penals el Mallorca.

A la mateixa vegada que els seus rivals valencians, l'Elx també va certificar el pas en els últims minuts contra La Nucia. Ara, el pròxim rival serà el Rayo Vallecano, que va passar a la següent fase gràcies a una còmoda victòria davant l'Haro Deportivo per 3 gols a 1. Els d'Almirón hauran de visitar un camp mític com és el de Vallecas si volen estar en huitens de final.

Finalment, el Valencia CF, que va derrotar aquest dijous el Yeclano amb contundència a Múrcia, jugarà els setzens contra l'Alcorcón. Els madrilenys es van classificar per a la pròxima ronda de Copa del Rei guanyant a casa el Reial Saragossa per 2 gols a 1.

Tots els partits es disputaran entre els dies 16 i 17 i entre els dies 20 i 21 de gener.

També et pot interessar

stats