Cillessen, operat d'urgència d'un coàgul al bessó

El porter del València, Jasper Cillessen
El porter del València, Jasper Cillessen

El porter del València CF, Jasper Cillessen, ha sigut operat d'urgència d'un hematoma al soli de la cama dreta. Segons ha pogut saber À Punt Mèdia, el futbolista estava fent vida normal, però el jugador s'ha alçat aquest dimarts amb molèsties que li han fet acudir als serveis mèdics del club que han confirmat l'hematoma. D'aquesta forma, s'ha procedit a una cirurgia menor per a drenar-lo, situació que el mantindrà almenys, un mes més apartat dels terrenys de joc.

El periodista Pedro Morata havia avançat que havia sigut operat aquest dimarts i, ara es confirmen els pitjors presagis per al porter.

Aquesta és una nova recaiguda del neerlandés, que no està tenint sort amb les lesions. De fet, ja s'ha perdut diversos partits aquesta temporada a causa de diversos problemes físics. El guardameta feia un mes que estava lesionat i ara estava a punt de tornar a competir. De fet, el mateix tècnic, José Bordalás, va confirmar en la roda de premsa prèvia al partit de Copa del Rei de dijous passat que s'havia entrenat bé, amb el grup, que encara li faltava, però estava en condicions de poder participar en dies pròxims.

Amb aquesta lesió, la titularitat torna a ser cosa de dos. En principi parteix com a principal candidat el georgià Giorgi Mamardashvili, ja que ha sigut titular en els últims tres compromisos de l'equip, però Jaume Doménech també està disponible si Bordalás així ho considera.

També et pot interessar

stats