Cillesen, amb coronavirus, es perd l'Eurocopa

El porter del València CF ha sigut exclòs de la convocatòria dels Països Baixos

El porter del València, Jasper Cillessen
El porter del València, Jasper Cillessen

El porter del València Jasper Cillessen ha sigut exclòs a última hora de la convocatòria de Països Baixos per a l'Eurocopa que comença l'11 de juny, a causa del seu positiu per Covid-19.

El tècnic del combinat, Frank de Boer, ha explicat que el porter, a qui li van detectar el contagi la setmana passada, “s'ha perdut una part important de la preparació” a Portugal, país on aquesta selecció s'ha concentrat per al torneig continental.

De Boer ha afirmat que no vol córrer cap risc amb el guardameta i el seu estat de forma, fet pel qual ha hagut de prendre aquesta "terriblement amarga" decisió que ja li ha comunicat.

El neerlandés el substituirà pel porter del AZ Alkmaar Marco Bizot, que va debutar amb la samarreta taronja al novembre de 2020, en un amistós contra Espanya, i que s'ha inscrit a última hora en la llista per a l'Eurocopa.

De fet, aquest dimarts és l'últim dia possible per a poder inscriure jugadors en les llistes definitives en la UEFA en què es poden incloure fins a un màxim de 26 jugadors.

També et pot interessar

stats