Christian Bragarnik, nou propietari de l'Elx

L'empresari argentí ha pagat 22 milions d'euros pel paquet accionarial de Sepulcre.

Christian Bragarnik, nou propietari de l\'Elx
Christian Bragarnik, nou propietari de l'Elx

Per primera vegada en els 97 anys d'història del conjunt palmerer, el propietari serà estranger. Nou hores al despatx de la notaria han acabat amb abraçades. Sepulcre, fins hui, màxim accionista de l'Elx ven les seues accions a Cristian Bragarnik. El representant de Maradona és agent de més de cent jugadors sud-americans i molts altres tècnics. Ara dirigirà la nau il·licitana. 

Molts assumptes queden en l'aire com la situació dels actors principals de l'Elx:  Pacheta, Nico Rodríguez o alguns els jugadors... Massa dubtes pel moment en què s'ha produït la venda. La Lliga ja està quasi en l'equador i l'Elx està empatat a punts amb els llocs de promoció. 

El nou propietari de l'Elx ha manifestat, a l'eixida de la notaria, que vol donar continuïtat al projecte que ha començat José Sepulcre. El ben cert és que fa sols quatre mesos, qui va ser president de l'Elx, començava un projecte a quatre anys on es pretenia ascendir l'equip a Primera. 

Amb l'arribada de l'empresari argentí els terminis per a ascendir s'hauran de reduir. En este mateix mercat d'hivern es fitxaran jugadors. "Tenim la intenció de posar l'Elx en primer pla".  

Futur incert del club en mans d'un grup inversor desconegut. A Elx es pensava que la venda del club no arribaria mai. I sí, ja ha arribat.

També et pot interessar

stats