Chema Sanz deixa el València i se’n va al futbol anglés

El segon entrenador del club de Mestalla fitxa pel Sheffield United

Chema Sanz canvia el València CF pel Sheffield United
Chema Sanz canvia el València CF pel Sheffield United

Chema Sanz, fins ara segon entrenador del València CF es desvincula del club per a marxar-se a entrenar Anglaterra.

Concretament, Sanz ha fitxat pel Sheffield United, equip que ha baixat fa unes setmanes de la Premier League a la Championship (segona divisió del futbol anglés) i formarà part del cos tècnic dirigit per Slavisa Jokanovic.

L’entrenador balcànic ja va aconseguir l’ascens a la màxima categoria del futbol anglés amb el Watford i el Fulham i coneix a la perfecció a Chema Sanz de la seua etapa com a jugador del Tenerife i el Ciutat de Múrcia.

Chema Sanz, un home de club

Chema Sanz va arribar al València en la temporada 2016-2017, per a reforçar el cos tècnic de Voro González, que es va fer càrrec de la banqueta valencianista després de la dimissió de l’italià Cesare Prandelli.

Des d’aleshores, Sanz s’ha caracteritzat per ser un home de club, que ha exercit de tècnic ajudant o segon entrenador durant les etapes de Marcelino, Celades, Javi Gracia i Voro. També es va fer càrrec del Valencia Mestalla en el tram final de la campanya 2018-2019, en la qual va salvar l'equip del descens, i durant la temporada 2019-2020, condicionada per la pandèmia.

També et pot interessar

stats