El Chelsea guanya la segona Champions i evita la primera del City (0-1)

Els londinencs seran el rival del Vila-real en la final de la Supercopa d'Europa, que es disputarà l'11 d'agost a Belfast

Els jugadors del Chelsea celebren el gol de Havertz
Els jugadors del Chelsea celebren el gol de Havertz / Jose Coelho (Efe)

Un gol de l'alemany Kai Havertz tres minuts abans del descans ha donat al Chelsea la segona Lliga de Campions de la seua història (0-1) i ha evitat la primera del Manchester City i la tercera de Guardiola.

L'equip londinenc ha sigut millor en la primera part i ha tingut diverses ocasions per a avançar-se en el marcador. Però no ha sigut fins al minut 42 quan ha materialitzat la superioritat, gràcies a un gol de Havertz, que ha aprofitat una bona assistència de Mason Mount per a superar Ederson i marcar a porta buida. En la segona part, el conjunt de Thomas Tuchel, que compta amb tres espanyols en la plantilla (Kepa, Azpilicueta i Marcos Alonso) ha resistit l'assetjament del City de Guardiola fins a segellar el triomf.

Per tant, el Chelsea serà el rival del Vila-real, guanyador de l'Europa League, en la final de la Supercopa d'Europa, que es disputarà l'11 d'agost a l'estadi Windsor Park de Belfast.