El CFI Alacant rebrà el CD 6 de Junio ceutí en l'eliminatòria prèvia de la Copa del Rei

Es disputarà a partit únic el 17 de novembre a la Ciutat Esportiva Antonio Solana d'Alacant.

Un jugador del CFI Alacant dispara a porteria en un partit contra el Bunyol
Un jugador del CFI Alacant dispara a porteria en un partit contra el Bunyol / Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana

El CD 6 de Junio de Ceuta serà el rival del CFI Alacant en l'eliminatòria prèvia de la Copa del Rei. La Real Federació Espanyola de Futbol ha sortejat aquest dijous els emparellaments en els quals vint equips buscaran, en un únic enfrontament, la classificació per a la ronda inicial.

L'eliminatòria es disputarà el dia 17 de novembre a la Ciutat Esportiva Antonio Solana d'Alacant. Els guanyadors entraran en el sorteig de la primera eliminatòria de la Copa, que es realitzarà el divendres 19 de novembre, i en la qual es trobaran amb un equip de Primera Divisió.

El CFI Alacant, el representant valencià en aquesta eliminatòria, es va guanyar l'accés en la lligueta prèvia autonòmica com a campió de Preferent, encara que no va aconseguir l'ascens.

Curiosament, els de Ceuta encara no han començat a disputar el seu campionat local i estan encara en fase d'amistosos, mentre que l'equip alacantí es troba en la sisena posició del Grup 5 de Preferent amb un total de 12 punts, després d'haver guanyat quatre compromisos i haver-ne perdut tres.

També et pot interessar

stats