La Ceràmica decidirà (1-1)

El Vila-real empata a u en el camp de l'Anderlecht en l'anada dels huitens de final de la Conference League

Baena en una acció del partit contra l'Anderlecht
Baena en una acció del partit contra l'Anderlecht

Empat a u i partit molt disputat a Bèlgica entre l'Anderlecht i el Vila-real en l'anada dels huitens de final de la Conference League. Un xoc entre un dels candidats a guanyar el títol del campionat contra un equip belga que volia donar la sorpresa i millorar les prestacions d'una temporada irregular en què està el dècim de la seua lliga.

L'Anderlecht era conscient de la seua fortalesa, i l'ha explotada al màxim. Desmarcades dels atacants i passades a l'esquena de la defensa i dels laterals. En el minut cinc ja ha fet el primer avís amb un gol anul·lat a Raman per fora de joc seguint, precisament, eixa estratègia.

No obstant això, el Vila-real, que a poc a poc ha anat madurant el partit, ha sigut el primer a marcar. Contraatac de manual en el minut 27, i pilota que arriba a Chukwueze, que ha vist perfectament la incorporació des de l'esquerra de Manu Trigueros, que ha controlat i ha rematat a la dreta del porter belga.

En la primera part, poc més. Només un xut de Cuenca, lleugerament escorat, que ha detingut el porter fàcilment abans del xiulit de l'àrbitre.

La segona part ha començat com ha finalitzat la primera, amb una gran parada de Henrik Van Crombrugge.

No obstant això, la maquinària belga s'ha posat en marxa i ha fet servir eixes desmarcades a l'esquena de la defensa i la pressió en mig del camp per a guanyar pilotes. En una d'eixes, l'atacant belga Dreyer ha rebut una pilota des de fora de l'àrea, que ha disparat amb molta força. Un xut que ha agafat un efecte molt estrany i que ha batut Reina.

Era el millor moment de l'Anderlecht que, per moments, semblava que faria el segon. Però la defensa en unes ocasions o Reina en altres, han pogut parar una estratègia molt ben edificada en la velocitat i la verticalitat dels jugadors belgues.

Finalment, el Vila-real ha pogut controlar un partit que, tot i això, no ha vist moure's de nou el marcador i que es decidirà a l'estadi de la Ceràmica.

També et pot interessar

stats