Celta - Vila-real: hora de tornar a posicions de Champions

El submarí visita un Celta molt tocat per l'eliminació en Copa del Rei davant un Segona B.

El nou jugador del Villarreal, Étienne Capoue, durant el partit con el Zamora
El nou jugador del Villarreal, Étienne Capoue, durant el partit con el Zamora / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real visita aquest divendres l'estadi de Balaidos per a enfrontar-se a un Celta que arriba molt tocat al partit després de la dolorosa derrota davant l'Eivissa, un Segona B, en Copa del Rei per 5 gols a 2.

Per la seua banda, els groguets han tornat a encadenar dues victòries seguides després de la derrota davant un rival directe com el Sevilla i busquen reenganxar-se a les posicions de Champions League que ocupen ara l'Atlètic de Madrid, el Reial Madrid, el Barça i la Reial Societat. L'últim rival, el Zamora, no va forçar en excés una plantilla de per si malparada per la gran acumulació de baixes, i va ajudar a donar minuts als menys habituals, així com a l'últim gran fitxatge, Étienne Capoue, que va debutar al mig del camp.

A més de l'últim resultat, el Celta encara el partit amb una gran quantitat de baixes. Entre aquestes, la de la seua estrela i màxim golejador, Iago Aspas. El gallec es va lesionar en l'últim partit de lliga contra el Reial Madrid i estarà quatre setmanes de baixa. Aquesta baixa se suma a les de Nolito, Sergio Álvarez, Kevin i Juncà, per lesió; i a la de Renato Tapia, sancionat.

Per la seua banda, el Vila-real podria tornar a recuperar jugadors. Coquelin i Paco Alcácer estan en l'última fase de recuperació de la lesió i, si el seu entrenador, Unai Emery, ho considera oportú, podrien entrar en la convocatòria. El gran dubte que representa el duel és si Emery tornarà a comptar amb Capoue en detriment de l'argentí Juan Foyth al mig del camp.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls i Jorge López.

També et pot interessar

stats