El Vila-real diu adeu a Europa

El conjunt groguet ha caigut a casa del Celta per 3-2

Douvikas marca el tercer gol del Celta

El Vila-real diu pràcticament adeu a jugar competició europea la pròxima temporada després de la derrota per 3-2 a Balaídos.

Un partit que havia començat molt bé amb el gol d'Alberto Moreno, però que s'ha vist marcat per l'expulsió, poc després de Santi Comesaña.

El submarí ha jugat més de setanta minuts amb deu i ho ha pagat. Aspas primer ha empatat de penal i, poc després, Larsen, de cap.

La reacció, tot i això, ha sigut bona dels de Marcelino, amb un gol de Guedes que tornava a donar l'empat.

No obstant això, eixa superioritat numèrica s'ha imposat i el Celta ha marcat el tercer a les acaballes del partit que impedeixen el Vila-real sumar, que ja es queda a set punts del seté classificat, el Betis, a falta de només dotze per disputar-se.