El Vila-real rescata un punt a Balaídos (1-1)

L'equip groguet, que s'ha avançat en la primera part amb un gol de Gerard, ha acabat demanant l'hora

Pau Torres i Iago Aspas lluiten per una pilota
Pau Torres i Iago Aspas lluiten per una pilota / La Liga

Punt final a la ratxa de victòries seguides del Vila-real. L'equip groguet ha sumat un punt, i gràcies, en la visita a Balaídos, en un partit en què s'ha avançat en la primera part amb un gol de Gerard Moreno, però s'ha vist clarament superat en la segona part per un Celta que ha merescut un premi major.

L'equip de Quique Setién ha començat bé, amb la inèrcia positiva dels últims partits, i Pau Torres ha marcat quan encara no s'havien complit els primers deu minuts de joc. Però el gol no ha pujat al marcador per un més que dubtós fora de joc que ha assenyalat el VAR. Poc després, Gerard Moreno sí que ha inaugurat el marcador amb un gran gol en una acció individual. A partir d'aquest moment, el domini ha sigut dels gallecs, que han pogut empatar, fins i tot abans del descans.

Setién ha donat entrada a Yeremy Pino en lloc de Samu, però no ha aconseguit canviar el signe del partit. El Celta era l'amo i senyor de la pilota, però no acabava de crear ocasions a la porteria de Reina. I tant d'anar el cànter a la font, que al final es trenca. Larsen ha fet justícia en el minut 68 amb l'1-1 i el Vila-real no ha despertat. De fet, en els últims minuts ha estat més prop el 2-1 que l'1-2, però un inspirat Reina ha evitat mals majors.

L'equip groguet suma 28 punts, que momentàniament el situen quart en la classificació, tot i que encara han de jugar tots els seus rivals. Dijous ja espera el Reial Madrid en els huitens de la Copa del Rei.