El València acaba la Lliga nové

L'equip blanc-i-negre ha empatat 2-2 contra el Celta en l'últim partit de la temporada

Aspas, en el llançament de penal que Mamardashvili no ha pogut aturar
Aspas, en el llançament de penal que Mamardashvili no ha pogut aturar / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
25 de maig 2024 - 21:15 Actualitzat: 26 de maig 2024 - 18:38

El València ha posat punt final a la temporada amb un empat contra el Celta de Vigo (2-2), que fa que l'equip blanc-i-negre concloga la Lliga en novena posició, per darrere del Vila-real i per davant de l'Alabés.

Rubén Baraja ha optat per un onze amb molts canvis, en què s'ha quedat a la banqueta el màxim golejador de l'equip, Hugo Duro. Però el València ha començat bé el duel i s'ha avançat amb un gol en pròpia porta dels viguesos, després d'una gran acció de Thierry per la banda esquerra. Els blanc-i-negres han reclamat dos penals, però l'àrbitre no s'ha volgut complicar la vida i no n'ha assenyalat cap.

Se'ls ha guardat per a la represa, ja que n'ha xiulat dos. Primer, un de Mosquera que ha transformat Iago Aspas, encara que Mamardashvili, en el més que probable últim partit amb el València, ha estat a punt d'aturar-lo. Poc després, Alberto Marí ha tornat a avançar els de Baraja amb una altra pena màxima que ell mateix ha forçat. Però l'alegria ha durat massa poc, perquè Douvikas ha restablit la igualada en una contra ràpida.

El marcador ja no ha variat i la temporada acaba amb una ratxa negativa de set partits sense guanyar, amb només dos punts dels vint-i-un últims en joc. Esta dinàmica ha privat el València de tornar a Europa la temporada que ve, però almenys no s'ha patit per a assolir la permanència, l'objectiu marcat per la propietat del club.

També et pot interessar

stats