El València agafa aire a Balaídos (1-2)

Un gol d'Alberto Marí en el minut 90 allunya els blanc-i-negres a tres punts de la zona de descens

Els jugadors del València celebren un dels gols amb l'afició
Els jugadors del València celebren un dels gols amb l'afició / Salvador Sas (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
13 de maig 2023 - 17:12 Actualitzat: 14 de maig 2023 - 16:19

Un altre gol d'un futbolista del planter ha tornat a donar una victòria importantíssima al València en la lluita per a escapar-se de la zona de descens. L'equip blanc-i-negre ha guanyat 1-2 a Vigo amb un gol d'Alberto Marí en el minut 90 i deixa la zona roja a tres punts de distància.

Rubén Baraja ha confiat amb els joves del planter després de les bones últimes actuacions. Javi Guerra i Diego López han eixit en l'onze titular i l'equip blanc-i-negre ha començat dominant el partit. I precisament una acció ràpida de Diego López per banda dreta ha acabat amb la diana de Justin Kluivert, que tornava sis partits després, i s'ha convertit en el pitxitxi de l'equip amb sis gols.

El València estava completant un dels millors partits en molt de temps i ha tingut diverses ocasions per a ampliar l'avantatge en l'inici de la segona part, però la falta d'efectivitat l'ha penalitzat. I quan millor estava l'equip blanc-i-negre, una altra acció a pilota parada ha costat l'empat. Seferovic ha igualat el duel en el minut 60 i Baraja ha reaccionat introduint uns canvis que no han ajudat l'equip. Ni Yunus ni Ilaix han evitat que els gallecs aconseguiren el domini del partit, encara que tampoc han tingut ocasions massa clares de perill. I quan el partit ja moria, Alberto Marí ha rematat de cap magistralment una centrada de Foulquier per banda dreta.

Dos gols en els últims minuts de dos futbolistes del planter, Javi Guerra i Alberto Marí, han suposat quatre punts que permeten que el València agafe aire. Sense aquests gols dels dos joves de la casa l'equip blanc-i-negre estaria en zona de descens, un punt per davall del Getafe. Aquest triomf permet, a més, traure-li pressió a la visita del Madrid al Mestalla la setmana que ve. Fins i tot amb una derrota, els valencianistes continuarien fora de la zona de descens.