Celta-Elx: a la recerca de la primera victòria lliguera de 2021

Només els d'Almirón saben què és guanyar enguany i va ser en Copa contra La Nucia.

Els jugadors de l'Elx celebren un gol
Els jugadors de l'Elx celebren un gol / Twitter: @elchecf

Elx i Celta de Vigo s'enfronten en un partit entre dos conjunts que encara no saben el que és guanyar un partit de Lliga aquest 2021. De fet, els gallecs tampoc ho han aconseguit en Copa del Rei, ja que l'únic partit que disputaren va finalitzar amb un escandalós 5-2 contra l'Eivissa de Segona Divisió B. L'últim partit guanyat va ser contra l'Osca a Balaídos per 2 a 1 el 30 de desembre.

Per la seua banda, l'Elx, que no aconsegueix els tres punts des del 23 d'octubre quan va guanyar per 2 a 1 el València, sí que sap el que és guanyar en 2021, però va ser en Copa del Rei i contra un equip d'inferior categoria com La Nucia.

El tècnic franjaverd, Jorge Almirón no podrà comptar amb Fidel i Nino que no estaran per lesió, però recupera Barragan, Morente, i Gonzalo Verdú que no jugaren contra el Vila-real per sanció. L'argentí va confirmar aquest dijous que arribarà algun reforç més a l'equip.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera i Manu Herrera.

També et pot interessar

stats