Celta B - Eldenc i Deportivo-Castelló, en el 'play-off' d'ascens a Segona

Els dos equips valencians jugaran a casa la tornada de la primera eliminatòria

Quatre jugadors de l'Eldenc i Manu Sánchez
Quatre jugadors de l'Eldenc i Manu Sánchez / À Punt Esports

L'Eldenc ha fet els deures i ha guanyat per 1-2 l'Enrique Roca de Múrcia, però l'Amorebieta no ha fallat en la visita al Bilbao Athletic, i els bascos han aconseguit l'ascens directe a Segona Divisió. Per tant, l'equip de Fernando Estévez ha acabat segon i s'enfrontarà al Celta B en la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Segona.

El Castelló també ha complit el guió i ha empatat 1-1 a Zubieta contra la Reial Societat B, un resultat que li garantia el tercer lloc. Els bascos s'han avançat en la primera part, però un gol de Manu Sánchez en la represa ha restablit la igualada. Ara els d'Albert Rudé s'enfrontaran ni més ni menys que al Deportivo de la Corunya, amb l'anada a Riazor i la tornada a Castàlia.

Els dos equips valencians tindran un altre avantatge extra. En cas d'empat en acabar la pròrroga dels partits de tornada, passarien de ronda sense la necessitat d'una tanda de penals, per la seua millor classificació. Si superen aquesta primera eliminatòria, n'hauran de superar una segona per a aconseguir l'ascens a la categoria de plata del futbol estatal.

El vencedor de l'eliminatòria entre l'Eldenc i el Celta B s'enfrontarà al guanyador del Barça Atlètic - Reial Madrid Castella. I el que supere l'eliminatòria Deportivo-Castelló es veurà les cares amb el guanyador del Reial Societat B - Alcorcón.

També et pot interessar

stats