El Celta assalta el fortí groguet

El Villarreal perd la imbatibilitat a casa.

El Celta continua sent el malson del Villarreal
El Celta continua sent el malson del Villarreal / Domenech Castelló (Efe)

Després de tres jornades sense tastar la victòria, afegir-ne una més posa el Villarreal en qüestió. El submarí eixia al camp amb molta fam. Tot i un ritme pausat, tots dos equips no tingueren problemes a l'hora d’envair l’àrea contrària. Els gallecs s’avançaven en el marcador al minut 53, amb un tir de Sisto que tocava Sergio Asenjo i acabava encastant-se en la xarxa. El Villarreal reaccionava, sobretot després del gol de l'empat al 58, quan Quintillà feia paret amb Gerard per a passar finalment a Chukweze, que no perdonava. Ja en el 79, Lucas Olaza llançava de falta i el baló arribava a Iago Aspas que no perdia l'ocasió. Ja en l’últim minut del temps afegit, el doblet d’Aspas sentenciava el partit i el Villarreal.

Este resultat significa més que tres punts per a Óscar García. S'ha vist un altre Celta, amb un nou sistema de joc que funciona. Amb ell han executat el primer triomf a domicili i, no només d'esta temporada, si no des del 8 de desembre de l'any passat, quan també va guanyar al mateix lloc. L'equip menys golejador acabava emportant-se tres dianes de La Ceràmica.

D’aquesta manera, el Celta es consolida com a gran malson de Javi Calleja. Fa quasi un any desembocava en la seua destitució i, en esta ocasió, provoca la primera derrota del submarí a casa d'esta temporada. La victòria que fa 300 en primera s'està convertint en una maledicció, més quan un altre dels incondicionals, Vicente Iborra, es perdrà el pròxim partit per acumulació de targetes.

També et pot interessar

stats