Celebracions aquesta vesprada per la huitena Copa del Rei

Al voltant de les 17:20 hores està prevista l’arribada a l'aeroport de Manises des d'on eixirà en autobús cap al Mestalla per a celebrar amb l'afició la Copa del Rei conquistada a Sevilla.

L'afició celebra la victòria anit a la plaça de l'Ajuntament
L'afició celebra la victòria anit a la plaça de l'Ajuntament / VCF

L'afició valencianista celebrarà aquesta vesprada la huitena Copa del Rei de la seua història conquistada ahir contra el FC Barcelona a Sevilla. L'expedició del València CF aterrarà a l'aeroport de Manises al voltant de les 17:20 hores on un autobús els rebrà per a traslladar plantilla, jugadors i representants de l'entitat des de la pista d'aterratge fins a l'estadi del Mestalla.

El primer contacte dels campions amb l'afició serà a l'avinguda del Cid des d'on els seguidors podran acompanyar l'equip en un itinerari que recorrerà tota l'avinguda fins a la plaça d'Espanya per a continuar pel carrer de Guillem de Castro, Blanqueries, el passeig de la Ciutadella i pel pont de les flors arribar a Mestalla per l'avinguda de Suècia.

La jornada electoral ha condicionat les celebracions que se centraran en un espectacle al Mestalla on l'afició podrà retre homenatge als campions de la Copa del Rei.

Els actes institucionals estan previstos per a dilluns quan plantilla, cos tècnic i consell d'administració visitaran la Mare de Déu dels Desemparats a la basílica, oferiran la Copa al Consell al Palau de la Generalitat i tancaran els festejos a l'Ajuntament de València on està prevista l'eixida al balcó per a celebrar també amb els aficionats el títol. 

À Punt Mèdia oferirà una programació especial per a viure totes les celebracions del valencianisme per la Copa guanyada pels homes de Marcelino García Toral a Sevilla. Des de les 16:30 hores hi haurà una edició especial del programa Tot futbol. Especial campions, que podrà seguir-se també en les xarxes, el web i la ràdio d'À Punt.

Desplegament especial per a celebrar la Copa

El delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, i el València CF, recomanen que els aficionats no es desplacen a l'aeroport a rebre l'expedició valencianista, ja què un autobús descapotat  arreplegarà els jugadors, tècnics i responsables del club blanc-i-negre a la pista d'aterratge  per a traslladar-los a Mestalla, aleshores serà a l'avinguda del Cid el priemer lloc on els seguidors voran la Copa conquistada ahir a Sevilla.

El recorregut de l'autobús estarà protegit per un dispositiu de seguretat format per vora 11.000 agents de la Guàrdia Civil i Policia Local fins a l'arribada a l'estadi del València CF, lloc en què els jugadors rebran l'homenatge de l'afició i que obrirà les portes a les 16.00 h.

També et pot interessar

stats