Celades, destituït com a entrenador del València CF

Salvador González 'Voro' torna a agafar l'equip per quinta vegada.

La derrota del València CF a La Ceràmica ha provocat la destitució del tècnic, Albert Celades
La derrota del València CF a La Ceràmica ha provocat la destitució del tècnic, Albert Celades

Albert Celades ha deixat de ser entrenador del València CF en la vesprada d'aquest dilluns. Així ho ha comunicat el club del Mestalla en un comunicat en què ha agraït al preparador d'Andorra el seu treball al capdavant del primer equip, on arribà el passat 11 de setembre en substitució de Marcelino García Toral, ja començada la temporada. Celades ha dirigit el València un total de 41 partits, dels quals n’ha guanyat 16, n'ha perdut 14 i n'ha empatat 11.

La dolenta trajectòria del València CF després de la represa de la competició per l'impacte de la pandèmia del coronavirus (en què només ha guanyat un dels 5 partits disputats) i, sobretot, la imatge donada per l'equip en els últims partits, tant a Eibar com a La Ceràmica contra el Villarreal CF en què ni marcà ni aconseguí llançar entre els tres pals, han motivat la decisió del club presidit per Anil Murthy, just ara quan el València és el que fa huit, encara amb opcions de classificar-se per a jugar a Europa la pròxima temporada.

En el comunicat, el València ha volgut destacar el rendiment del València de Celades en la Lliga de Campions. "Després de 7 anys, el València ha tornat a uns octaus de final de la Champions", diu textualment el club que afegeix altres fites del tècnic, com a aconseguir "victòries de prestigi" en llocs que feia molt de temps que no s'aconseguien.

Voro, quinta etapa

El club ha optat, una volta més, per un entrenador de la casa, Salvador González Voro, que és la quinta vegada que dirigeix el primer equip del València com a solució d'urgència. El València ha comunicat que el de l'Alcúdia dirigirà els 6 partits que resten fins a la fi de la temporada, amb l'objectiu de redreçar la situació i classificar l'equip entre els set primers classificats, que li donaria opció a jugar competició europea la pròxima campanya.

També et pot interessar

stats