El CD Tropezón, primer rival del CE Castelló en la promoció d'ascens

El Castelló jugarà la primera eliminatòria d'ascens a Segona B contra l'equip càntabre d'El Tropezón.

Equip del CE Castelló
Equip del CE Castelló / CE Castelló

El CE Castelló jugarà el pròxim diumenge el primer partit de les tres eliminatòries d'ascens a Segona B contra el CD Tropezón de Cantàbria.

Per a Sergi Escobar, tècnic del Castelló, “l'equip arriba al play-off en un bon moment i amb confiança, després d'haver guanyat amb solvència els dos últims partits de la lliga contra rivals importants, com ara l'Oriola i l'Alzira”.

El CD Tropezón ha quedat el quart classificat del grup tercer de Tercera Divisió i arriba al play-off amb una ratxa de set partits sense perdre. A més, només han perdut tres partits en tot el campionat.

Respecte al rival, l'entrenador del Castelló no amaga, que “es tracta d'un equip veterà, que té lligams amb el Racing de Santander, amb jugadors experimentats en la Segona B, amb qualitat i rapidesa”. Així i tot manté plena confiança amb els seus homes: “Estem preparats per a competir i guanyar qualsevol rival”.

Un especialista en promocions

Javi Rubio ha marcat 14 gols amb el Castelló aquesta temporada. Amb 33 anys, el de Torrent ha sigut un autèntic rodamón del futbol i a més a més ha disputat un total de 5 lliguetes d'ascens amb el Portuense, Vila-real B, Ontinyent i Huracán. Desvela a À Punt quina pot ser la clau per a aconseguir pujar a Segona B: "són eliminatòries on influeixen molts factors que no depenen de nosaltres, que hem de tractar de controlar encara que és difícil. Els detalls en aquests casos són molt importants i els he de cuidar molt".

Rubio parla també del Tropezón i del primer partit de l'eliminatòria, que es jugarà diumenge 20 de maig al camp de Santa Ana, a Torrelavega: "Sabem que anem a jugar a un camp difícil ja que és de gespa artificial amb bones dimensions, però nosaltres tenim clar que hem d'anar-hi a fer el nostre partit, tractar de traure un bon resultat perquè en el partit de tornada puguem fer valdre la nostra fortalesa al nostre estadi, a Castàlia."

Castàlia, la clau

Per a Sergi Escobar, la clau de l'eliminatòria és tornar viu a Castàlia, per “l'afició, després de set anys en Tercera i quatre promocions sense aconseguir el que més desitja, és una cosa increïble. Hi ha hagut partits de la lliga regular amb 13.000 aficionats a les graderies. Estic convençut que seran un factor fonamental”.

I per tal d'afavorir el factor Castàlia, el club ja ha posat en marxa la campanya d'abonaments per al play-off. Els preus per als més de 12.000 socis blanc i negres van dels 20 als 30 euros, mentre que per al públic en general se situen entre els 25 i els 35 euros.

També et pot interessar

stats