Festa al Nou Pepico Amat (0-1)

El CD Eldense ha celebrat la permanència amb la seua afició i l'Sporting de Gijón s'ha classificat per al play-off d'ascens

Sergio Ortuño, en una acció del duel
Sergio Ortuño, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
01 de juny 2024 - 17:12 Actualitzat: 02 de juny 2024 - 22:02

El Club Deportivo Eldense ha afrontat l'últim partit de la temporada amb els deures fets, després de certificar la permanència la setmana passada. Per tant, el partit contra l'Sporting de Gijón ha sigut una festa, tot i la derrota per 0-1, que ha permés als asturians classificar-se per al play-off d'ascens a Primera Divisió.

Fernando Estévez ha aprofitat el duel per a donar minuts als jugadors menys habituals. I els d'Elda s'han defés contra un rival més necessitat, a qui feia falta la victòria per a assolir l'objectiu. Però el ben cert és que l'Sporting no ha creat molt de perill en la primera part i s'ha arribat al descans amb empat sense gols.

En la represa, els visitants sí que han fet un pas avant buscant el gol. I l'han trobat en el minut 56, mitjançant Roque Mesa. Els blaugrana no li han perdut la cara al partit i fins i tot han pogut empatar, però el marcador no ha canviat i la festa al Nou Pepico Amat ha sigut completa, per a uns i per a altres. 

La temporada que ve els d'Elda tornaran a buscar la permanència en Segona Divisió. Falta per veure si amb Fernando Estévez a la banqueta, ja que l'entrenador andalús hauria de renovar esta setmana.

També et pot interessar

stats