El CD Eldense tampoc passa de l'empat contra el Reial Saragossa (1-1)

El conjunt d'Elda, superior a l'equip visitant, acumula ja set partits sense guanyar i queda en quinzena posició en la classificació

Juanto Ortuño disputa una pilota amb Francés, del Saragossa
Juanto Ortuño disputa una pilota amb Francés, del Saragossa / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Roberto Fernández
15 de gener 2024 - 19:29

Empat a un entre el Club Deportivo Eldense i el Reial Saragossa, que ha visitat hui el Nou Pepico Amat per primera vegada en competició oficial.

Els de Fernando Estévez han encetat la segona volta de la temporada tal com acabaven la primera part de la competició: sense conéixer la victòria, en aquest cas ja al llarg de set jornades. 

Vora 4.000 persones han viscut com l'exfranjaverd Edgar Badia ha debutat a la porteria del conjunt aragonés, sent ja el quart porter dels saragossans al llarg de la temporada.

Durant el primer temps l'Eldenc s'ha mostrat ferm en defensa i des del principi ha buscat el gol. Ja al minut 9 Iván Chapela dins de l'àrea apuntava maneres, buscant-lo amb un tret de primeres que ha acabat en córner. La defensa dels locals s'ha mantingut ben tancada durant tota la primera part, però al minut 29, en la primera arribada clara del Saragossa a l'àrea local, Maikel Mesa, rebent el baló del saguntí Fran Gámez amb un xut inapel·lable, sobrepassava Álvaro Acebes i aconseguia el zero a un per al conjunt visitant. 

Només set minuts ha necessitat l'equip blaugrana per a aconseguir l'empat a 1 amb un golàs de Mario Soberón, que ha rematat perfectament la treta de córner de Marc Mateu travessant la porteria de Badia i portant de nou l'equilibri al marcador al partit d'Elda. 

En la segona part, al conjunt visitant li ha costat eixir i travessar les defenses dels de Fernando Estévez. Els del Vinalopó Mitjà no han deixat de fer incursions a l'àrea dels aragonesos, dirigits per Julio Velázquez, que sobretot han patit la pressió de Marc Mateu. El migcampista de Càrcer no ha deixat de generar-li perill al Saragossa mitjançant diverses centrades i tretes de banda que, tot i la pressió exercida pel Deportivo, han esdevingut infructuoses.

Al minut 67 Mario Soberón ha sigut rellevat per Juanto Ortuño. Minuts després de xafar la gespa el davanter murcià ja havia començat a generar ocasions contra els saragossans. Marc Mateu ha intentat un gol olímpic al minut 77 que ha acabat al pal.

Durant tot el partit el CD Eldense ha sigut molt superior al conjunt de Saragossa, però, tot i la gran quantitat d'ocasions elaborades pels d'Estévez, els blaugranes només han pogut sumar un punt. El camí de la permanència per als del Vinalopó passa per la pròxima visita al camp de l'Amorebieta en la jornada 23.

També et pot interessar

stats