Cruel derrota del CD Eldense, que perd en l'últim minut

Un gol de Franquesa en el 94 deixa sense punt el conjunt del Vinalopó

Marc Mateu en una acció del partit contra el Leganés

Cruel derrota del CD Eldense a casa contra el Leganés per 1-2. El partit s'havia posat molt bé gràcies al gol d'Ortuño ja en el minut 5, que millorava els ànims d'un equip que arribava amb una ratxa de resultats molt negativa.

Però eixa alegria s'ha esvaït ràpidament després de l'expulsió de Carlos Hernández en el minut 28.

El conjunt local ha hagut d'aferrar-se a una defensa que, tot i això, no ha sigut suficient per a evitar el gol de Diego Garcia. Un empat que semblava miraculós pel context del partit i per l'entitat del conjunt rival, però que no s'ha donat finalment.

Un gol de Franquesa en el minut 94 ha acabat de minvar les esperances del CD Eldense que, tot i que es manté fora de les posicions de descens, veu perillar cada vegada més el fet d'entrar-hi en algun moment.