El CD Eldense es retroba amb el triomf a casa

L'equip blaugrana torna a guanyar al Nou Pepico Amat vora tres mesos després i s'allunya de la zona de descens

Sergio Ortuño celebra el gol amb els companys
Sergio Ortuño celebra el gol amb els companys / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 de gener 2024 - 16:42 Actualitzat: 28 de gener 2024 - 16:44

El Club Deportivo Eldense ha tornat a guanyar al Nou Pepico Amat vora tres mesos després. L'equip entrenat per Fernando Estévez ha derrotat 3-2 un dels grans candidats a l'ascens a Primera, l'Espanyol, en un duel ple d'alternatives.

El partit ha començat molt bé per als interessos blaugrana, ja que Chapela ha inaugurat el marcador en el minut huit. Però l'alegria ha durat massa poc, ja que els catalans han empatat deu minuts després, amb un desafortunat gol d'Íñigo Piña en pròpia porta. Les coses encara han empitjorat més a la vora del descans, amb un penal xiulat a instàncies del VAR per mans de Sergio Ortuño. Braithwaite no ha desaprofitat l'ocasió i ha avançat l'Espanyol.

Però amb un afegit de rècord, tretze minuts que han acabat convertint-se en díhuit per l'atenció d'un espectador a la grada, encara hi ha hagut temps d'empatar abans que acabara la primera part. Novament Chapela, a la treta d'un córner, ha restablit la igualada.

I en la represa, Sergio ortuño ha desfermat la bogeria al Nou Pepico Amat amb el 3-2 definitiu en una altra treta des del cantó. L'equip de Fernando Estévez no ha patit per a aguantar el resultat i ha sumat la huitena victòria de la temporada, que el situa amb 33 punts, més prop de la zona de play-off d'ascens a Primera, que de la de descens a Primera RFEF.

També et pot interessar

stats