El CD Eldense es complica la vida

L'equip blaugrana ha perdut 0-2 contra l'Andorra i encara haurà de suar per a aconseguir la permanència 

Els jugadors visitants celebren un dels gols
Els jugadors visitants celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 d'abril 2024 - 19:00 Actualitzat: 06 d'abril 2024 - 19:27

El Club Deportivo Eldense ha patit la tercera derrota consecutiva i la quarta en cinc jornades, després de perdre 0-2 contra l'Andorra al Nou Pepico Amat. L'equip blaugrana, que només suma un dels quinze últims punts en joc, veu reduïda la distància respecte a la zona de descens a Primera RFEF. 

Els d'Elda han començat millor i han disposat de les primeres ocasions de gol del duel. Però els andorrans, en què debutava a la banqueta Ferran Costa, han anat millorant a poc a poc. Karrikaburu ha avisat amb una diana que no ha pujat al marcador per fora de joc. I Lobete, en el tram final del primer acte, ha trencat la imbatibilitat a casa dels de Fernando Estévez, que feia 440 minuts que no encaixaven com a locals.

En la represa, no hi ha hagut reacció dels blaugrana. L'Andorra s'ha trobat molt còmode sobre la gespa i ha aprofitat un penal comés per Carlos Hernández sobre Karrikaburu per a sentenciar el partit. El mateix Karrikaburu ha transformat la pena màxima i ha deixat gelat el Nou Pepico Amat, que veu com encara caldrà patir per a salvar-se. 

Tot i això, els d'Elda encara mantenen certa distància respecte al descens, però faran bé de no despistar-se per a no acabar demanant l'hora en les últimes jornades. 

També et pot interessar

stats