Cazorla renova amb el Villarreal

El jugador, als 34 anys, renova amb el conjunt groguet per una temporada més. després de fer 7 gols i donar 11 assistències.

Cazorla celebra un gol amb el Villarreal
Cazorla celebra un gol amb el Villarreal

El Villarreal gaudirà, si més no un any més, del seu jugador de referència. Santi Cazorla, als 34 anys, ha demostrat estar recuperat del calvari de lesions que va passar en l'Arsenal amb una gran temporada en el conjunt groguet, on ha fet 7 gols i ha donat 11 assistències.

Als 34 anys, Santi Cazorla suma i segueix en la lluita, a pesar que aquesta temporada ens deia a À Punt Mèdia: "Continue tenint molèsties, però crec que serà part de mi en el que em queda com a professional".

Una lesió que va estar a punt de llevar-li el somriure, però aquesta temporada s'ha demostrat que li queda corda. Els números avalen una renovació desitjada per les dues parts. Cazorla ha disputat 46 partits amb els groguets, 34 de titular i 24 d'ells complets en les tres competicions... I clau en la permanència dels de Javi Calleja. En total, 3.112 minuts i 4 gols. Ha sigut el tercer jugador que més ha jugat en la Lliga, només superat per Álvaro i Segio Asenjo. Una temporada que ha arredonit tornant a la selecció per a disputar la fase classificatòria de l'Eurocopa.

Ha plogut molt des del dia 1 de maig de 2005, en què va marcar el primer gol com a groguet, contra el Getafe, al que aleshores era l'estadi El Madrigal. La seua història està escrita amb lletres d'or per l'afició.

També et pot interessar

stats