Cazorla fitxa pel Vila-real

L'asturià ha superat el període de prova.

El jugador i club han aplegat a un acord i l'asturià firmarà per una temporada amb opció d'una més.
El jugador i club han aplegat a un acord i l'asturià firmarà per una temporada amb opció d'una més.

El migcampista asturià Santiago Cazorla ha arribat a un acord amb el Vila-real per a jugar aquesta temporada en l'equip groguet després d'haver superat el període de prova que el futbolista i el club s'havien marcat en aquesta pretemporada.

Cazorla va iniciar la pretemporada amb l'objectiu de provar si estava en condicions de treballar al ritme de la resta dels jugadors i després d'un mes d'entrenaments, el futbolista ha decidit continuar en actiu, després de diversos anys en els quals ha patit constants lesions.

El jugador i club han aplegat a un acord i l'asturià firmarà per una temporada amb opció d'una més. Cazorla torna a la seua casa que va deixar en l'estiu de la temporada 2011-2012.

Després de passar pel Màlaga i l'Arsenal, el jugador es va lesionar fa més de dos anys i semblava més prop de deixar el futbol que de jugar una altra vegada de forma professional.

Després de diverses operacions, molt esforç i treballar molt, el futbolista va decidir apostar per provar en el Vila-real les seues opcions de seguir.

La prova ha resultat satisfactòria, per la qual cosa ja se'l pot considerar com un més de la primera plantilla i des del club es considera que aquest és un dels fitxatges "més especials" de la història del Vila-real.

També et pot interessar

stats