Cavani: "Volia jugar a Espanya i el València ha apostat per mi"

El davanter uruguaià ha arribat aquest migdia a l'aeroport de València i té previst assistir aquesta nit a Mestalla

Cavani es decideix pel València

Edinson Cavani jugarà en el València les pròximes dues temporades. El davanter uruguaià, de 35 anys, estava sense equip des que va acabar el contracte amb el Manchester United el passat 30 de juny.

L'atacant ha arribat aquest migdia a l'aeroport de València i aquesta vesprada se sotmetrà a la revisió mèdica abans de signar el seu contracte amb el club de Mestalla. Després té previst veure el partit contra l'Atlètic de Madrid a la llotja de l'estadi valencianista.

Cavani tenia propostes de diversos equips, tant de la Lliga espanyola com de l'estranger. El Niça francés li oferia un contracte molt més important econòmicament, però l'uruguaià tenia decidit jugar a Espanya.

El tècnic del Vila-real, Unai Emery, també havia demanat l'arribada de Cavani, però des de la directiva del club groguet han apostat pels davanters de la plantilla. La Reial Societat, amb l'eixida d'Alexander Isak al Newcastle anglés, també ha valorat l'arribada del davanter uruguaià, que finalment ha decidit posar-se a les ordes de Gattuso.

El València, ara, intentarà tancar les eixides de Maxi Gómez o Marcos André. Sembla que serà el de Paysandú el que abandone el club en direcció a Turquia per a no competir amb el seu company de selecció, Cavani, a la recerca de minuts per a disputar el Mundial de Qatar.

També et pot interessar

stats