Catalán: "Ens hauran de matar per a no estar l'any que ve en primera"

El club ha presentat en la junta d'accionistes un pressupost amb balanç negatiu de 23,2 milions d'euros

El president del Llevant UE, Quico Catalán, en la junta d'accionistes
El president del Llevant UE, Quico Catalán, en la junta d'accionistes / LUE
22 de desembre 2021 - 23:38

Quico Catalán afronta la junta d'accionistes més tensa des que és president del Llevant UE. La delicada situació econòmica i esportiva del club són els motius.

El club ha presentat un pressupost amb 23'2 milions d'euros de pèrdues, justificats per la pandèmia i la inexistència del mercat de fixatges. De la situació esportiva Catalán ha dit, després de destacar el bon paper fet l'any passat en Copa, que per a eixir de l'actual situació només s'aconseguirà des de la unió entre afició i equip: "Anem a lluita fins al final. Clar que es pot, estem capacitats. Hem de ser un, forts per a superar aquesta dificultat. El nostre estadi ha de ser un fortí. No podem llançar la tovallola, no anem a fer-ho abans d'hora. Queden vint finals, tot un món, 60 punts i ens hauran de matar perquè algú no compte amb el Llevant per a estar l'any que ve en la màxima categoria del futbol espanyol".

Catalán ha escoltat les opinions i crítiques d'alguns accionistes i també ha anunciat que les obres de la nova ciutat esportiva a Natzaret començaran al llarg del 2022 "en el moment que podam perquè tot depen dels tramits de l'autoritat portuària i l'Ajuntament de València". De reforçar l'equip el president ha afirmat que en el mercat d'hivern la directiva escoltarà a l'entrenador per a saber les necessitats que té l'equip, però ha deixat clar que ell no vol ser ni actuar de director esportiu.

També et pot interessar

stats