L'Elx torna a la zona de play-off d'ascens

L'equip franjaverd ha derrotat el Cartagena 0-1 i ja és cinqué, a tres punts de l'ascens directe a Primera

Els jugadors de l'Elx celebren el gol
Els jugadors de l'Elx celebren el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
24 de febrer 2024 - 16:15 Actualitzat: 25 de febrer 2024 - 21:07

L'Elx s'ha situat en la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió per segona vegada en la temporada, després de derrotar 0-1 el Cartagena. L'equip franjaverd ha sigut molt superior als murcians i fins i tot ha merescut una victòria més àmplia. Ara, els de Sebastián Beccacece ja són cinquens i se situen a només tres punts de l'ascens directe.

Els il·licitans han eixit molt concentrats a Cartagonova, conscients de la importància del partit i amb ganes de revenja, després de la derrota en la primera volta contra els murcians al Martínez Valero. L'equip franjaverd ha dominat el duel des del xiulit inicial i ha començat a assetjar la porteria defesa per Lizoain. Només la falta d'encert cara a la porteria ha privat els de Beccacece d'inaugurar el marcador.

El guió s'ha mantingut en la represa, amb un Elx dominador que encadenava ocasions de gol sense èxit. I tant d'anar el cànter a la font, va i es trenca: Nico Castro ha desfet la igualada en el minut 56. La diana no ha canviat gens, perquè els franjaverds han seguit creant una ocasió darrere de l'altra. Però la falta de punteria ha fet que s'haguera de patir fins al final per a certificar el triomf. Ara, els de Beccacece hauran de corroborar la seua candidatura d'ascens la setmana que ve al Martínez Valero, en la visita d'un altre equip de la part baixa, l'Alcorcón. 

També et pot interessar

stats