Castic excessiu (1-2)

L'àrbitre, amb la polèmica expulsió de Raúl Guti, i la falta de punteria han penalitzat un Elx que ha merescut molt més contra un Reial Madrid efectiu

L'àrbitre expulsa Raúl Guti
L'àrbitre expulsa Raúl Guti / Manuel Lorenzo (Efe)

L'Elx ha encadenat la quarta jornada seguida sense guanyar després de perdre injustament contra el Reial Madrid al Martínez Valero (1-2). L'equip franjaverd no ha sigut inferior als blancs en cap moment i ha merescut almenys rascar un punt. Però una controvertida decisió arbitral, l'expulsió de Raúl Guti, i la falta de punteria han acabat per condemnar els d'Escribá contra un Madrid amb un Vinícius molt efectiu.

Després d'un inici de partit igualat, Vinícius ha aprofitat l'enèsima errada defensiva franjaverda aquesta temporada per a avançar els visitants. El gol ha deixat grogui els d'Escribá, però a poc a poc s'han refet i han començat a posar en problemes Curtois.

En la represa l'Elx ha posat una marxa més i quan s'ensumava el possible empat, l'àrbitre De Burgos Bengoetxea ha expulsat Raúl Guti per doble targeta groga en una acció més que discutible. Poc després, Vinícius ha marcat el segon per a deixar pràcticament sentenciat el partit. Però l'Elx no ha deixat de creure i Pere Milla ha retallat distàncies en el marcador en el minut 85. Els franjaverds ho han continuat intentant fins al final, però no han obtingut recompensa al gran esforç.

El partit ha servit perquè Escribá entre en la història del club com l'entrenador amb més partits dirigits en Primera amb l'Elx. Això sí, el tècnic valencià continua el seu particular malson contra els madrilenys: sis derrotes en sis partits.

També et pot interessar

stats