Castelló i València Mestalla abandonen el descens

L’Alcoià de Mario Barrera està en la part més delicada de la taula.

Celebració del gol del València Mestalla.
Celebració del gol del València Mestalla.

Pas de gegant del Castelló. Els deixebles d’Óscar Cano han vençut l’Ejea per 1-0 i s’apropen més al seu objectiu de mantindre la categoria. Rubén Ramos, amb la seua diana, li ha atorgat tres punts d’or al conjunt alb-i-negre. El València Mestalla també agafa oxigen després de guanyar el Barça B per la mínima. Fran Navarro ha tancat una contra de llibre a les acaballes del duel. El filial valencianista trenca un ratxa de dos jornades consecutives sense puntuar i ix del descens directe a Tercera.

L’Alcoià, per la seua banda, no abandona el descens. L’empat a un al camp del Collao contra l’Olot, els deixa en la zona perillosa. Els de Mario Barrera estan obligats a reaccionar perquè s’esgoten les oportunitats per a rescatar la salvació.

Quant a l’Atlètic Llevant, no ha pogut desfer-se del líder, l’Atlètic Balears. L’1-2 no canvia l’escenari per als granotes, que es troben en l’equador de la taula. Precisament, els més immediats perseguidors dels de les Illes Balears són l’Hèrcules i el Villarreal B. Tots dos han superat amb solvència a Terol i Sabadell, respectivament. Si els de Mandiola continuen amb esta dinàmica, serà complicat furtar eixa primera posició del Grup III de Segona B.

També et pot interessar

stats