El Castelló, a una victòria de jugar la Copa del Rei

Els alb-i-negres ja estan en quarts de final de la Copa Federació després de superar el Jove Espanyol i dediquen la victòria a Eliseo

El CE Castelló ha derrotat per 2-0 el Jove Espanyol de Sant Vicent i ja es troba a només una victòria d'aconseguir participar en la Copa del Rei. Aquest era el primer partit dels alb-i-negres després de perdre, dilluns, tot un emblema del club com era Eliseo Ramos. Aquesta victòria ha sigut un bonic homenatge per a ell.

Els primers minuts han sigut de domini del Castelló amb clares ocasions, de Jairo Cárcaba i Iñigo Muñoz, que s'han trobat amb un encertat Alberto en la porteria del conjunt alacantí. A mesura que avançava el partit, el conjunt dirigit per Óscar Cano ha anat guanyant presència i augmentant el domini que s'ha reflectit en una claríssima ocasió de Serra, al minut 26, quan Castàlia pràcticament ja cantava el gol. Però només dos minuts després, els d'Ángel López han avisat els locals a la contra amb una doble ocasió de Cobo i de Carlos Israel que han obligat Jesús a treballar de valent.

Tot i que els castellonencs s'han mostrat prou superiors durant quasi tot el primer temps, el gol se'ls ha resistit i s'ha arribat al descans amb el 0-0 inicial al marcador.

La segona meitat ha començat de la mateixa manera que la primera, amb el domini dels locals, aquesta vegada amb bones ocasions de Serra que no han acabat en gol de poc i de Pablo Roig que ha obligat Alberto a estirar-se per a evitar que es desfera l'empat. Ha sigut al minut 60 quan el Castelló ha trobat el gol mitjançant una incontestable cabotada de Rafa Gálvez després d'una centrada d'Íñigo Muñoz.

Jairo Cárcaba a punt a estar de doblar l'avantatge amb una rematada que ha acabat estavellant-se en el pal dret. Tampoc ho ha aconseguit David Cubillas a 8 minuts del final perquè la seua diana ha sigut anul·lada per fora de joc.

Sanmy ha tingut la seua per part dels de Sant Vicent del Raspeig però sense encert i ja al minut 93 Rafa Gálvez ha sentenciat l'encontre amb un llançament de falta que ha valgut per a posar el defintiu 2-0 al marcador.

El rival del Castelló en els quarts de final de la Copa Federació serà l'AE Prat que aquest dimecres va eliminar el Poblense. El guanyador d'aquesta eliminatòria ja aconseguirà una plaça per a participar en la Copa del Rei.