El Castelló, com un tir a per l'ascens

En cas de guanyar el pròxim partit s'asseguraria jugar el play-off

El CE Castelló, com un tir a per l'ascens

El Castelló continua amb pas ferm en una temporada per a emmarcar, però que crida a la porta dels records. I és que enguany la primera plaça que dona accés a l'ascens directe serà una de les més cares de les últimes campanyes. Els blanc-i-negres afronten la recta final amb l'objectiu de no afluixar i fer-se forts com a líders.

Un equip que manté ferm el pols pel lideratge en solitari amb 5 punts d'avantatge sobre el perseguidor immediat, el Còrdova.

A hores d'ara i després de tres victòries seguides els blanc-i-negres sumen 69 punts. Una xifra que la temporada passada va valdre l'ascens a l'Amorebieta i l'Eldenc.

Un objectiu en què l'espenta de Castàlia tindrà molt a dir. I és que l'equip jugarà 4 dels 7 partits que queden fins a la fi del campionat a casa.  

D'entrada també seran clau els pròxims tres compromisos contra el cuer, el Recreativo Granada i contra Linares i Melilla; equips immersos en la zona de descens i que en cas de no entropessar, acostaran el Castelló al somni de l'ascens directe a Segona Divisió.

També et pot interessar

stats