El Castelló aconsegueix un punt valuós a Fuenlabrada (1-1)

Els d'Óscar Cano han reaccionat al gol local i en la segona part han tingut opcions d'endur-se la victòria.

Adrián Lapeña ha fet el gol de l'empat per al Castelló
Adrián Lapeña ha fet el gol de l'empat per al Castelló / @Laliga.

El Castelló va saber sobreposar-se a un primer acte de futbol intens del Fuenlabrada que va segellar amb gol de Cristóbal, va reaccionar en el segon per a posar fre a l'equip de José Ramón Sandoval i, després de l'empat d'Adrián Lapeña, fins i tot acabar perdonant.

Dues parts ben diferenciades a l'estadi Fernando Torres, de total superioritat del Fuenlabrada en la primera i plena de personalitat del Castelló en la segona, per a signar una reacció que no va acabar en remuntada per la falta d'encert rematador.

El Castelló s'està convertint en l'equip revelació de la temporada i ningú diria que és un acabat d'ascendir. Amb l'empat, l'equip d'Óscar Cano cau una posició i se situa en la setena plaça, a un dels llocs que donen accés a la promoció d'ascens a Primera.

Per la seua part, els madrilenys continuen invictes i han aconseguit onze punts de quinze possibles. Així, estan situats en la tercera posició de la classificació, una posició que dona dret al play-off, la presència en el qual va impossibilitar-li el coronavirus la temporada passada.

També et pot interessar

stats