El Castelló trenca per fi el malefici i guanya 2-1 el Cartagena

Els orelluts sumen la primera victòria en huit jornades i abandonen els llocs de descens.

Rubén Díez celebra un dels dos gols
Rubén Díez celebra un dels dos gols / @LaLiga

El Castelló es jugava molt en el partit que l’ha enfrontat al Cartagena a l'estadi de Castàlia. Després de sis derrotes consecutives, l'equip d'Óscar Cano volia retrobar-se amb la victòria i davant tenia un equip acabat d’ascendir, el Cartagena, però que s'havia mostrat molt solvent fins ara i ocupava la zona mitjana de la classificació.

Els primers minuts han sigut prou igualats, encara que els murcians han disposat d'una bona ocasió per a avançar-se en el marcador en una acció ràpida per l'esquerra que Rubén Castro, de primeres, ha enviat amb tota la intenció a porteria. El davanter ha obligat el porter orellut, Álvaro Castro, a realitzar una esplèndida intervenció. Després el partit s'ha convertit en un estira-i-amolla entre els dos equips, que no trobaven espais clars per a crear perill a l'àrea contrària.

Els gols, en la segona part

Amb l'empat a zero ha acabat una primera part sense molta història. En la represa el duel s'ha animat i el Castelló ha començat a estirar línies i ha trobat el camí del gol de la mà d'un esplèndid Rubén Díez, que s'ha convertit en el bigolejador del partit. En el minut 64 una jugada personal del migcampista aragonés ha acabat convertint-se en l'un a zero. El jugador se n'ha anat de dos defensors i ha batut el porter rival amb un tir molt precís.

En el minut 75 una bona jugada dels d'Óscar Cano ha acabat amb un baló a la frontal, on ha arribat en carrera Rubén Díez per a llançar un tir duríssim, que ha significat el segon per als locals. Però el Cartagena no s'ha conformat i a pesar del marcador en contra s'ha llançat a buscar alguna cosa positiva a l'àrea rival. El Cartagena ha aprofitat una errada defensiva per a reduir les diferències. Rubén Castro no ha perdonat el contraatac dels seus i ha afusellat Rubén Castro.

El dos a un amb què ha acabat l'enfrontament dona oxigen a l'equip de la Plana, que per fi suma els tres punts que li permeten eixir del descens, mentre que el Cartagena encaixa la segona derrota consecutiva després que la setmana passada va caure contra el Logronyés.

També et pot interessar

stats