El Castelló trenca la mala ratxa

L'equip alb-i-negre ha derrotat 0-1 l'Atlètic Balears i ha aprofitat l'empat a casa de l'Eivissa per a distanciar-se dos punts del seu màxim perseguidor

Els jugadors del Castelló celebren el gol del triomf
Els jugadors del Castelló celebren el gol del triomf / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha posat punt final a la ratxa de tres partits sense guanyar amb un triomf per 0-1 contra l'Atlètic Balears. Un gol solitari de Dani Villahermosa ha servit perquè l'equip de Dick Schreuder es referme en el primer lloc del grup segon de Primera RFEF, després de l'entropessada a casa de l'Eivissa, que es queda a dos punts dels alb-i-negres.

Els orelluts han saltat a la gespa amb un objectiu clar: trencar la mala dinàmica que els havia portat a sumar només dos dels nou últims punts en joc. I les ocasions de gol han començat a succeir-se. Raúl Sánchez, Medunjanin, Manu Sánchez i Julio Gracia han avisat, però el duel ha arribat al descans sense gols.

El gol s'ha fet esperar fins a la represa. Dani Villahermosa, en el minut 55, ha aconseguit inaugurar el marcador després d'una jugada entre Iago Indias i De Miguel, que ha finalitzat el migcampista des del punt de penal. El Castelló ha pogut ampliar la renda, però també Gonzalo ha sigut clau per a evitar l'empat amb dues grans aturades. Al final, nova victòria que sap fins i tot millor després de l'empat del màxim perseguidor, l'Eivissa, contra el Mèrida (0-0), que deixa el segon classificat a dos punts dels alb-i-negres.

Derrotes de l'Alcoià i l'Intercity

L'altra cara de la moneda han sigut les derrotes de l'Alcoià i l'Intercity. Els de Vicente Parras han perdut 0-3 contra el Màlaga a El Collao, en un partit que s'ha posat molt costera amunt des de ben prompte. El Màlaga ha marcat dos gols en a penes catorze minuts i José Lara s'ha autoexpulsat abans del descans. En la represa, els alcoians han pogut retallar distàncies des del punt de penal, però Dani Selma ha errat la pena màxima, i el que ha arribat ha sigut el tercer gol andalús. Amb aquest resultat, l'equip de Vicente Parras es manté onzé, amb 32 punts, cinc per damunt de la zona de descens a Segona RFEF.

Tampoc no ha sigut positiva la jornada 25 per a l'Intercity, que ha perdut 1-3 a l'Antonio Solana contra el Linares, un equip de la part baixa de la taula. Els alacantins s'han avançat en el partit amb un gol de Ceberio en l'equador del primer acte, però els andalusos han capgirat el marcador per a endur-se el triomf. L'equip entrenat per Alejandro Sandroni continua en la huitena posició, a la mateixa distància de la zona de play-off que de la de descens, huit punts.