El Castelló tornarà els diners dels abonaments als socis

El president de l'entitat, Vicente Montesinos, ha anunciat que contractaran la figura d'un director esportiu

El president del Castelló, Vicente Montesinos
El president del Castelló, Vicente Montesinos

Després de la decebedora temporada que ha fet el CE Castellón amb el descens a la Primera RFEF, la tercera categoria del futbol espanyol, el seu president Vicente Montesinos, ha volgut comparéixer en roda de premsa per a analitzar la situació en què queda el club.

El president del Castelló no ha amagat que, a escala esportiva, ha sigut un any "complex, difícil, apassionant i sofrit", i s'ha mostrat decebut per no haver pogut arribar a l'objectiu marcat d'aconseguir la permanència. No obstant això, ha explicat que aquesta ensopegada "no trunca les aspiracions del club, que és mantindre's en la competició professional". I ha matisat que "un descens esportiu no fa tremolar els fonaments del club. Tenim un club sanejat, sòlid, potent, que assegura una continuïtat".

Així, Montesinos ha anunciat la creació i contractació de la figura d'un director esportiu a l'ús, tasca que ara requeia entre les funcions que tenia Àngel Dealbert dins del club, i que continuarà lligada a ell, però com a assessor esportiu. "No és un canvi, es tracta de reforçar la parcela esportiva", ha explicat Montesinos. El president del Castelló ha dit que encara no tenen un candidat.

Un altre dels problemes amb què s'ha vist el club aquesta temporada és la falta de públic en els partits de local. Per això, Vicente Montesinos ha anunciat que tornarà els diners dels abonaments als socis i aficionats que no han pogut acudir als partits del CE Castelló aquesta temporada.

També et pot interessar

stats