El Castelló torna a la senda de la victòria i espanta els fantasmes del descens (0-1)

Cubillas ha entrat en la segona part des de la banqueta per a marcar el gol del triomf contra el filial del Betis

Un jugador del Betis colpeja el baló davant la mirada de Pablo Hernández, del Castelló
Un jugador del Betis colpeja el baló davant la mirada de Pablo Hernández, del Castelló / Twitter: @RBetisCantera

El Castelló se'n torna de Sevilla amb una victòria contra el cuer Betis Esportiu que li permet trencar la mala ratxa de resultats i tornar a enganxar-se als llocs de promoció d'ascens.

Un gol en el minut 73 de David Cubillas després d'una assistència d'Abdoul Koné ha sigut prou perquè l'equip orellut guanye tres punts contra el filial del Betis, després d'haver sumat només un punt dels últims dotze en disputa. Els dos jugadors protagonistes del gol havien entrat al terreny de joc des de la banqueta després del descans.

El davanter espanyol, que tornava després de perdre's un partit per sanció, dona una victòria balsàmica a l'equip de Sergi Escobar que fa que empate, a falta dels resultats de la resta de la jornada, amb l'Alcoià en la cinquena posició. I sobretot, deixa arrere la zona de descens a nou punts i a la qual no vol córrer el risc d'acostar-se.

Derrotes del filial groguet i de l'Alcoià

El líder de la categoria, el Vila-real B, ha perdut per 0-1 contra el segon classificat, l'Albacete, però manté la primera posició gràcies als quatre punts d'avantatge amb què començava la jornada. Kike, de penal, ha fet l'únic gol del partit, de penal, a l'Estadi Carlos Belmonte.

Els de Miguel Álvarez no han pogut continuar la ratxa de victòries encadenades contra l'Andorra i el Betis Esportiu, un triomf que els hauria suposat un pas important per a poder acabar en la primera plaça la temporada.

Un partit més vistós s'ha viscut al camp d'El Collao entre l'Alcoià i el Barça B, que ha acabat amb victòria per 2-3 i in extremis del filial blaugrana. Els de Vicente Parras s'han avançat en la primera part amb un gol d'Andy Escudero, però en la represa l'equip visitant ha capgirat el marcador amb gols de Peque i Abde, aquest últim després de regatejar diversos jugadors de l'Alcoià.

Toni Abad ha equilibrat el marcador en el minut 63 i, en el 88, Ferran Jutglà, que, com Abde, ha participat en diversos partits del primer equip, ha marcat el gol de la victòria per al Barça, que fuig del descens. L'Alcoià manté la posició de play-off d'ascens, encara que empatat a punts amb el Castelló i a l'espera de la resta de resultats de la jornada.

També et pot interessar

stats