El Castelló torna a Segona onze anys després

El Castelló puja a la divisió de plata onze anys després en guanyar la UE Cornellà per 1 a 0 a La Rosaleda.

Celebració del gol d'Ortuño
Celebració del gol d'Ortuño / @CD_Castellon (Twitter)

Hi havia moltíssima expectació i, finalment, s'ha complit el desig majoritari. Onze anys molt durs han costat al Castelló tornar a estar en la categoria de plata del futbol d'Espanya, la Segona A. Onze anys, set dels quals els orelluts han estat en Tercera Divisió. La capital de la Plana ha celebrat com cal aquest merescut ascens després de passar anys en l'ombra i inclús amb l'amenaça de desaparéixer del mapa.

Juan Ortuño ha firmat el gol definitiu de la temporada, i únic del partit, servit per una assistència de Jorge Fernández, que es recordarà a Castàlia com una gesta històrica.

El resultat, l'ascens, és un just homenatge a la directiva pel seu treball constant; al president, Vicente Montesinos; a la plantilla i, sobretot, al director d'orquestra, Óscar Cano. L'incombustible tècnic va començar fa poc més d'un any a treballar amb un equip en una situació molt delicada, amb un objectiu molt clar: salvar l'equip. Ara és evident que ho ha aconseguit a força de fer bé la faena i amb constància.

També cal reconéixer el mèrit de la plantilla de futbolistes. Un grup de jugadors que ha fet una temporada amb molts alts i baixos atípics i que ha remuntat després de caure en els penals contra el Logronyés per a superar a continuació el Cornellà, que no era un enemic fàcil, a La Rosaleda de Màlaga.

El Castelló jugarà la temporada que ve contra l'Espanyol, el Màlaga, el Tenerife, l'Oviedo o l'Sporting i altres equips d'aquesta talla, i tindrà moltes ocasions per a oferir el nivell que ha demostrat tindre en aquesta eliminatòria.

També et pot interessar

stats