El Castelló torna a ser líder

Els blanc-i-negres guanyen 3-1 l'Andorra i arrabassen al Sabadell el lideratge en Segona B.

El Castelló ha sigut molt superior a l'Andorra
El Castelló ha sigut molt superior a l'Andorra / Twitter: CD Castelló
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
09 de desembre 2019 - 00:05

El Castelló d'enguany és un equip amb ganes, fortalesa i bon futbol. Ho ha tornat a demostrar a Castàlia derrotant l'Andorra 3-1 en un partit vibrant, que ha necessitat la remuntada. Els andorrans s'han avançat al marcador en la treta d'una falta. Començava malament un partit clau per al Castelló perquè havia perdut el lideratge en favor del Sabadell i volia recuperar-lo. L'Andorra és un bon equip i difícil de véncer quan marca prompte i es posa per davant. El Castelló s'ha posat a la feina i al minut 40 ha aconseguit l'empat. També a baló parat. Una cabotada precisa de César Díaz ha aprofitat la treta del baló per a aconseguir el primer gol dels orelluts.

César ha marcat dos gols i continua sent pitxitxi

El segon ha sigut obra de Jumelli, en una jugada de filigrana dels locals que ha sorprés la defensa de l'Andorra. El tercer també ha sigut obra de César que, a més de màxim golejador del seu equip, és també pitxitxi de la categoria. Els locals han pogut marcar més gols, però amb tres la parròquia de Castàlia n'ha tingut prou per a gaudir de la vesprada-nit i no parar d’enlairar bufandes i banderes. Corren bons vents a Castàlia aquesta temporada.

L'Hèrcules perd i està en zona de descens

I mentre els uns riuen els altres ploren. És el cas de l'afició de l'Hèrcules, que veu que l'equip no tira cap amunt. D'una temporada gloriosa, com ara la de l'any passat, tot i que va acabar amb molt mala fortuna, a una temporada, la d'enguany, on no hi ha manera que l'equip puga alçar el cap. Els alacantins han perdut 3-2 amb l'Espanyol B, tot i que s'han avançat al marcador amb un gol de Carlitos al minut 28. Els catalans han remuntat i l'Hèrcules baixa a llocs de descens. Ningú no sap la forma d'abandonar el pou, tot i que l'afició no perd mai l'esperança.

El Villarreal B guanya a domicili el Nàstic i el Mestalla no passa de l'empat

El Villarreal B ha guanyat 0-1 el Nàstic amb un gol de Diego Collado. Important victòria a domicili amb la vista posada en que l'equip groguet torne a pujar posicions. No estan acostumats els de la Plana a ocupar la plaça número 10 i hi ha ganes de tornar a agafar aire en les altures. També tenen el seu valor els tres punts aconseguits per l'Oriola a Olot, on ha guanyat per 0-1. Punts que, de moment, no serveixen per a abandonar la zona de descens.

El València Mestalla no ha passat de l'empat a zero amb el Barcelona B a l'Antoni Puchades. Derrota de l'Atlètic Llevant per 1-0 en casa del Badalona i empat de La Nucia amb el Llagostera. Empat decebedor que, de cap manera, duu mèrit a un equip que havent pujat de categoria ocupa la posició número set en la classificació.

També et pot interessar

stats