El Castelló torna a Astúries amb l'objectiu d'abandonar els llocs de descens

Els orelluts pretenen trencar la mala ratxa de sis jornades sense guanyar en la visita a Oviedo.

Álvaro Fidalgo lluita per la pilota en el partit contra el Sporting
Álvaro Fidalgo lluita per la pilota en el partit contra el Sporting / @LaLiga

Només sis dies després de jugar a Gijón, el Castelló torna a Astúries per a enfrontar-se a l'Oviedo a l’estadi Carlos Tartiere. Els alb-i-negres tractaran d'obtindre un resultat ben diferent del del Molinón per a eixir dels llocs de descens que ocupen actualment, i per a trencar d'una vegada per totes la mala ratxa de sis jornades sense guanyar.

Tot i els últims mals resultats, l'entrenador orellut, Óscar Cano, s'ha mostrat convençut que l'equip eixirà de la crisi, i ha dit que encara queden molts partits per a aconseguir l'objectiu, arribar als 50 punts. A més, ha assegurat que té la confiança de la directiva, encara que és conscient que el seu lloc depén dels resultats. “He d'aconseguir que l'equip guanye i que aconseguisca els punts que calen per a tindre la lleugera certesa que ens podem salvar”, ha asseverat.

Cano ha explicat que l'Oviedo és un equip molt físic i molt poderós, però ha matisat que han de centrar-se en el potencial dels seus propis jugadors, i no témer ningú si volen imposar-se en el partit. Així les coses, ha expressat confiança en els seus jugadors i s'ha mostrat tranquil amb el que estan fent: “Posem contra les cordes cadascun dels rivals als quals ens enfrontem, som capaços d'exigir-los molt més del que els exigeixen altres equips”. El tècnic granadí, que complirà el seu últim partit sancionat, té les baixes per sanció de Marc Mateu i d’Arturo Molina, i per lesió de Carles Salvador.

Per a trobar l'últim enfrontament entre el Castelló i l'Oviedo cal que ens remuntem fins a l'any 1991, quan els dos equips militaven en Primera. En aquella ocasió, els asturians es van imposar per 3-0. Caldrà trencar una altra mala ratxa: en 20 visites al Carlos Tartiere, entre Primera i Segona, els alb-i-negres no han sigut mai capaços de véncer l'Oviedo.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:15 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats