El Castelló suma un punt agredolç a Tenerife (1-1)

Els orelluts no han aprofitat la superioritat numèrica durant més de 60 minuts i Whalley ha parat un penal que podia haver significat la derrota

El llançament de Rubén Díez supera el porter del Tenerife
El llançament de Rubén Díez supera el porter del Tenerife / La Liga

El Castelló ha aconseguit un empat que sap a poc a l'Heliodoro Rodríguez López (1-1) després de jugar durant més de 60 minuts amb un futbolista més. Però el ben cert és que el Tenerife ha sigut molt superior fins a l'expulsió i fins i tot Óscar Whalley ha evitat la derrota alb-i-negra parant un penal ben entrada la segona part.

El Tenerife ha eixit al partit amb una marxa més i a poc a poc s'ha anat acostant a la porteria del Castelló. Els primers minuts s'han convertit en un autèntic atac-i-gol de l'equip local que només Óscar Whalley i els pals, que s'han convertit en aliats alb-i-negres, han evitat. L'equip de Juan Carlos Garrido estava sent superat i el millor era, sens subte, el resultat. Però en una acció aïllada el decorat ha canviat per complet. En el minut 27, els tinerfenys s'han quedat amb un jugador menys per l'expulsió, a instàncies del VAR, de Javi Alonso per una entrada a Rubén Díez. I quan més improbable semblava, ha arribat el gol local. Fran Sol ha aprofitat una errada de Whalley en una acció a baló parat per a avançar els canaris poc abans del descans.

En la represa, els de Garrido han anat decidits a pergar-li la volta al partit i ben prompte han obtingut premi. Rubén Díez, amb un gran llançament amb la cama esquerra ha posat l'empat en el marcador en el minut 49. La diana ha fet mal al Tenerife i els orelluts s'han fet amos del joc. Però novament el partit ha deixat un canvi de guió inesperat. L'àrbitre ha xiulat penal a favor del Tenerife per una discutida acció de Whalley sobre Carlos Ruiz. Però el porter alb-i-negre ha esmenat l'errada parant el llançament a Nono. A partir d'ací ha pesat la por de perdre dels dos equips i a penes hi ha hagut ocasions. El Castelló, amb un home més, ha pecat en excés de conservador, tot i que el col·legiat ha pogut xiular una pena màxima a favor seu en l'últim minut, per una acció molt semblant a la que havia assenyalat abans, pero l'àrbitre no ha volgut complicar-se la vida i el duel ha acabat en taules.

Amb aquest punt, l'equip de Garrido continua una setmana més fora dels llocs de descens. Amb 40 punts, el Castelló té dos punts més que l'últim equip que baixa i la setmana que ve rep a Castàlia un rival directe, el Logronyés, que ara mateix té els mateixos punts.