El Castelló suma tres punts d'or contra el Mallorca (1-0)

L'equip de Juan Carlos Garrido ha guanyat el segon classificat gràcies a un gol de Juanto Ortuño i s'allunya de la zona de descens

Juanto Ortuño celebra el gol amb Víctor
Juanto Ortuño celebra el gol amb Víctor / LaLiga

El Castelló ha aconseguit una important i inesperada victòria (1-0) contra el Mallorca, segon classificat i un dels grans favorits a pujar a Primera, que l'acosta un poc més a l'objectiu de la permanència. Amb aquest triomf, els orelluts han sumat 9 dels últims 12 punts en joc.

El Castelló ha rebut el Mallorca a Castàlia amb la intenció de sumar punts i allunyar-se dels llocs de descens després de perdre dilluns contra l’Alcorcón. Però el Mallorca, segon en la classificació, també volia puntuar per a reivindicar-se com a clar aspirant a Primera. El partit ha començat amb els de Luis García Plaza que manaven en el joc, i amb Salva Sevilla que posava repetidament en problemes la defensa alb-i-negra, obligant Whalley a lluir-se.

Quan millor estava jugant el Mallorca ha arribat el gol del Castelló, en la primera acció de perill que han tingut. Rubén Díez ha penjat una centrada perfecta perquè Juanto Ortuño marcara de cap l’1 a 0. El gol ha encoratjat els alb-i-negres, que han començat a trobar espais en atac i a no dedicar-se només a defendre. En els últrims minuts de la primera part, el Mallorca ha tornat a tindre dues ocasions clares, una falta llançada per Sevilla i una rematada de Mollejo, que ha bloquejat Whalley.

En la segona part, Luis García Plaza ha volgut donar oxigen el seu equip i en el minut 57 ha fet tres canvis: Marc, Cufré i Fran Gámez per Mollejo, B. Oliván i J. Sastre. Aquests homes de refresc han donat més velocita als balears, i Salva Sevilla i Álvaro han tingut oportunitats per a empatar el partit, però la defensa del Castelló ha desbaratat totes les ocasions.

Amb aquest triomf, el Castelló suma tres victòries en els últims quatre partits i se situa de manera momentània en la setzena posició, amb 39 punts, i un poc més lluny dels llocs de descens.